TAG: Is Het Al Bijna Kerst?

photo-1496957677336-9936cf0132b4

HET IS BIJNA KERSTMIS! Sorry voor mijn enthousiasme, maar het lijkt echt alsof ik al 39765 dagen aan het aftellen ben. Ik haal bewust geen adventskalender in huis, ik zou gek worden van de zenuwen. Anyway, tijd voor een TAG!

Is het al bijna kerst? Hoeveel dagen nog tot het kerst is?

9 VEEL TE LANGE DAGEN

Op een schaal van 1 t/m 10, hoe erg kijk jij uit naar kerst?

Met ’10’ kom ik niet toe. Make that 59853 (kerstfreak, ik?)

Wanneer zet jij de kerstboom op?

De dag dat Sinterklaas is gepasseerd. Ergens diep vanbinnen heb ik nog wel respect voor de ouderen (alleen Sinterklaas that is).

Hoe ziet jouw ideale boom eruit?

Bij ons thuis hebben we twee (ja, twee) kerstbomen. Beneden staat een old school echte boom. Grappige, lieve, kleurrijke of net klassieke versiering…het is niet gelogen als ik zeg dat je een halve dag nodig hebt om alles te bekijken. Op mijn etage staat een valse witte met ijsblauwe lichtjes en opvallende kerstballen. Een hotdog, wasbeer of Louboutins? Het hangt er allemaal in. Beide bomen: GEEN.GEKLEURDE.FLIKKERLICHTJES.

Wat is je favoriete kerstliedje?

Hier ga ik super moeilijk doen. Sowieso de suite uit de film ‘Love Actually’ (aka de mooiste kerstfilm ever). Al mag Michael Bubblé ook zeker eens langskomen om een liedje onder de mistletoe te zingen. Een super dramatisch en non-romantisch kerstnummer: ‘the power of love’ van Frankie Goes To Hollywood. TOP-SCHIJF.

Wat vind jij echt niet kunnen met kerst?

Waar moet ik beginnen? Flikkerende kerstbomen, gourmetten, gepensioneerden die op een zaterdagochtend gaan kerstshoppen en mensen die helemaal niet van kerst houden. GOODBYE.

Naar welk kerstgerecht kijk jij het meest uit?

Op kerstavond verdient het mamaatje een break van 364 dagen koken. Duizend hapjes passeren de revue (van mini hamburgers tot kipsaté’s). De scène ‘be our guest’ uit Beauty & The Beast is er niets tegen.

Wat voor outfit draag jij meestal met kerst?

Een gouden kleedje! Niet geschikt voor de buitenwereld (zinderend decolleté ahum), maar wel super feestelijk. Op kerstdag is het foute kerstrui-dag. Glitterkatjes met een kerstmuts? Check!

Hoe ziet kerst er bij jou over 25 jaar uit?

Ik die het vertik om een hele dag te staan koken (waar dienen viswinkels en traiteurs anders voor) en dan maar hapjes voor een half leger koop. Kerstcadeautjes, familieruzies en veel drank…Ik zou het niet anders willen.

En tot slot: Wat geeft jou nou echt HET kerstgevoel? Heb je een traditie?

Kerstshoppen tot we er letterlijk bij neervallen en lichtjes agressief worden tegenover andere shoppers, ‘Love Actually’ kijken met een warme choco (+ drank, duh) en de katten in een kerstpakje wringen (ik citeer: “ZIT.STIL”).

 

Advertenties

2 gedachtes over “TAG: Is Het Al Bijna Kerst?

  1. Pingback: Tag: Is het al bijna Kerst? – Elisabethsfavorieten

  2. Pingback: Tag #1: Is het al bijna Kerst? -

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s